Sunny-day-groepstraining
Sophie-van-Berckel-coach

Sunny you,
every day 

Sunny Day training

Deze training is bedoelt voor mensen die de highlights van de Every Day Sunny Day methode willen leren. Ik geef deze training ook bij bedrijven en in ziekenhuizen op aanvraag.

Met een maximale groepsgrootte van 8 mensen neem ik jullie mee in de Every Day Sunny Day methode. In 4 bijeenkomsten gaan we de 8 pijlers van de methode langs. Ik deel mijn kennis met je, geef je praktische tools om thuis hiermee aan de slag te gaan.

Het resultaat is dat je aan het einde van deze training genoeg tools hebt op het brede spectrum van vitaliteit die je kan inzetten om je vitaal, fit en veerkrachtig te voelen. Voor als je wil leren hoe je in iedere dag een mooi moment kan zien

4 bijeenkomsten van 3 uur

Maximaal aantal deelnemers 8

Particulieren €360,- incl. BTW p.p.; Incompany prijs op aanvraag

 

Gemeente Alkmaar

Deze training heeft mij bewustwording gebracht. Meer inzicht in wat ik kan doen qua vitaliteit en er voor kan zorgen hoe ik weer goed in mijn vitaliteit zit. Een leuke, afwisselende manier qua training geven en alles is toepasbaar op zowel werk- als privé gebied.

Novartis

Met veel bevlogenheid vertelde Sophie ons de highlights van hoe vitaal te zijn en te blijven. De continue vertaling naar de, vaak uitdagende werkvloer, maakt het heel bruikbaar, praktisch. We hadden nog veel meer willen horen! Energie en nuttig!

NONONS

Een training van Sophie staat garant voor energie en superveel nuttige en fijne tips op het gebied van vitaliteit in de breedste zin van het woord. Je krijgt inzicht in je eigen vitaliteit en weet daarna precies wat je moet doen om je (nog) beter te voelen op je werk en thuis. Ik gebruik ds tips die ik van Sophie heb geleerd dagelijks en voel me echt beter!