Sunny Day 1 op 1 programma

Sunny Day 1 op 1

Voel je je gestressed, uitgeblust, weinig energie? Of continue gejaagd? Het idee dat je de hele tijd van alles moet?

Heb je te maken met uitdagende tijden, een ernstige ziekte?

Sunny day 1 op 1 coaching betekent coaching vanuit het uitgangspunt dat in iedere dag, hoe zwaar of moeilijk die ook lijkt,  een sunny moment zit. Aan de hand van de Sunny Day methode krijg je individuele coaching. 

Samen met jou ga ik kijken hoe Sunny jouw huidige status is voor wat betreft de 8 pijlers van de Sunny Day methode. Dan kijken we waar verbetering mogelijk is, waar jouw behoefte ligt. Omdat ik veel praktische tools heb op al deze 8 gebieden, leer ik jou op een concrete en makkelijk toepasbare manier in korte tijd hoe jij je fitter, vitaler en veerkrachtiger kunt voelen. Als de dag dan anders loopt dan gepland, en dat is natuurlijk 9 van de 10 keer het geval, dan heb je een arsenaal aan Sunny tools beschikbaar, om van die dag alsnog een Sunny day te maken. En dus de regie te houden. Niet te verdwalen in de waan en de race van de dag.

Het Sunny Day 1 op 1 coachtraject bestaat uit het aantal sessies dat nodig is om jou weer goed te laten voelen. Meestal ligt dit tussen de 5-8 gesprekken.

Het programma begint met een intake gesprek. Dit is gratis en vrijblijvend.

 

Sophie van Berckel vitaliteitcoach

Sunny you,

every day 

Wouter (45)

Sophie is een zeer plezierige en effectieve coach. Ieder gesprek leverde nieuwe inzichten waarmee ik aan de slag kon gaan. Ze gebruikt de juiste methoden om snel tot de kern te komen en heeft me belangrijke inzichten gegeven. Dankzij Sophie heb ik mijn waardenbasis verstevigd en ben ik in staat in de praktijk ook naar die waarden te handelen.

Iris (33)

Ik heb voor mijn gevoel een effectief en gestructureerd traject gevolgd, waarvan ik heel veel baat zal hebben in de praktijk. Sophie’s rustige, vriendelijke en begripvolle houding (geen situatie, vraag of gedachte was te gek voor haar, ik kon het allemaal in vertrouwen en zonder veroordeling bij haar kwijt) was de sleutel voor het succes in dit traject.

Eveline (33)

Sophie is een doelgerichte, zeer kundige coach. Zij heeft me ontzettend goed geholpen een betere versie van mijzelf te worden. Daarnaast is het ook nog eens een leuk mens!

Wiep (40)

Omdat mijn coachvraag niet helder was, speelde Sophie hier goed op in door de juiste vragen te stellen om tot een duidelijk doel te komen. Door Sophie haar (echte) aandacht en interesse (doorvragen) voelde het ok om over mijzelf te praten en om er mee aan de slag te gaan (en kwetsbaar op te stellen). Positieve benadering en feedback, kennis overdracht / inzicht krijgen in gedrag, procesgericht, spiegelen, vanuit het hart, intrinsieke interesse.

Kathelyne (40)

Sophie is een hele warme en fijne coach, ze heeft me erg geholpen om mijn coachvraag helder te krijgen en deze bleek anders dan in eerste instantie gedacht, hierdoor heeft ze mij erg geholpen sterker te staan in mijn huidige baan en ook klaar te zijn voor een eventuele volgende stap. Per sessie stelt ze samen met jou heldere doelen. Fijn dat we de tijd hebben kunnen nemen tussen de sessies om de opdrachten ook in de praktijk te kunnen brengen in echte situaties die zich voor doen op het werk.