vitaliteitscoach amsterdam
Vitaliteitscoach Amsterdam

Fit, energiek en veerkrachtig 

 

Wie is Sophie van Berckel?

Life-, Vitaliteits- en Stress en burn out coach

Uit ervaring weet ik hoe je leven geregeerd kan worden door dagelijkse uitdagingen, en hoe je gedachten soms met je aan de haal gaan. Goed zorgen voor lichaam en geest maakt een wereld van verschil in hoe je je voelt. Dat heb ik zelf ervaren én ook gezien bij de mensen die ik begeleid.

Gebaseerd op eigen ervaringen, en onderbouwd door alle opleidingen op het gebied van vitaliteit, coaching, gedragsverandering, voeding en beweging,  heb ik al veel mensen kunnen begeleiden om vitaal en veerkrachtig in het leven te staan.

Omdat ik lang in het bedrijfsleven heb gewerkt, weet ik goed met welke uitdagingen mensen daar te maken krijgen

 

Fitheid en veerkracht zitten in je lijf en hoofd

Mijn kracht ligt in mijn energie en daarmee in het motiveren, enthousiasmeren en inspireren van mensen.

Voel je je gestressed, uitgeblust, weinig energie? Of continue gejaagd? Het idee dat je de hele tijd van alles moet? Heb je te maken met uitdagende tijden, een ernstige ziekte? Ik bekijk zowel het ‘hoofd’-stuk als het ‘fysieke’ gedeelte: Wat zijn belemmerende gedachten en patronen, hoe zit het privé, wat speelt er op het werk, en ook: hoe fit voel je je? Houding, ademhaling en algehele fitheid zijn voor mij belangrijke zaken om mee te werken. Om zo je energie en motivatie weer terug te krijgen die je gewend was te hebben.

Mijn stijl is warm en toegankelijk en oordeelloos. Mensen voelen zich snel op hun gemak, je kan alles kwijt. Ik coach altijd met het einddoel voor ogen dus mijn trajecten duren daardoor nooit langer dan nodig.

Wil je meer energie en je vitaler voelen? Wil je je eetgewoontes veranderen of een manier van bewegen vinden die bij jou en je leven past? Wil je leren hoe je jouw ziekte of die van je partner, een plaats geeft in je leven? Wil je, ondanks of dankzij de uitdagingen van het leven, je leven optimaal benutten?

In mijn coachtrajecten en trainingen help ik je om jouw doelen te bereiken. Ik help je weer regie te nemen, zodat je stappen kunt zetten richting jouw doel. Mijn werkwijze is resultaatgericht, confronteren wanneer nodig en altijd met een bepaalde lichtheid.

Meer weten over hoe training of coaching jou kan helpen?

Opleidingen 

Vitaliteit, gedragsverandering, voeding en beweging

Vitaliteitstherapeut opleiding, Chivo kennisinstituut leefstijl & vitaliteit

Vitaliteitscoach opleiding Chivo kennisinstituut leefstijl & vitaliteit

Natuurvoedingsadviseur, Chivas

Coaching en training

Opleiding tot Senior Coach, NONONS opleidingen trainingen coaching

Opleiding tot Trainer, NONONS opleidingen trainingen coaching

Opleiding tot Coach, NONONS opleidingen trainingen coaching